halmhatt på!

Hihi, äntligen är det dags för skolans vårtraditioner att verkligen dra igång! Tvåorna är i Stockholm och idag är det vårsång, och halmhattspåtagning för oss treor!

Det syns inte så bra på bilden men min glittrar massa mycket :DDD

Nu är det inte långt kvar tills studenten! Det känns så bra så bra. Ska dessutom grilla/mysa/öla hos världens bästa pojkvän med massa fina människor ikväll. Good times. Och så är det ju valborg imorgon!

 




Londonresan

Det var heeeelt underbart!
Första dagen kom vi ju dit och var på vandrarhemmet (Picadilly backpackers mitt vid picadilly circus!) vid ett-tiden. Efter lunch bar det av mot primark och vi fortsatte väl bara shoppa resten av dagen. Hade lite feber då också så vi tog det rätt lugnt och på kvällen var det traditionell brittisk pubmat med guinness :D
Annars har vi shoppat shoppat shoppat, köpte ju tyg och annat skoj, och så självklart kläder! Har ätit mat från hela världen också (typ). Fick känna på de libanesiska kvarteren som låg helt dimmiga av söt vattenpipsrök, och i går promenerade jag och och mamma längs hela kanalen genom hela stan, främst vid kanalen, från marble arch via little venice till camden! Ett tips till folk som är i London sommartid! Var som en helt annan värld med palmer och allt. Det har ju varit så varmt så att vi har suttit i parker och ätit fruksallad flera gånger om dagen!
Och så har vi ju sett världens bästa musikal igen.
Wicked<3

:)

Godmorgon godmorgon och glad påsk! Jag och mamma kom hem igår kväll och spenderade någon timma med att tömma resväskorna, hihi.
När vi köpte tyg till min balklänning blev vi tipsade om den underbaraste affär med massor av band och fjädrar och paljetter och jag vet inte vad! Massa trimmings i alla fall, så nu sitter jag och pyntar min halmhatt :3
Har dessutom hittat en studentklänning! Måste bara fixa lite med den också så det är väl det som står näst på tur idag.

Hoho.

hihi

brb, london

London snarrrt

ser helt okej ut ändå :D


hihi

Okej, svenska nationella är avklarat och idag är det bara PA-redovisningen! Känns ändå inte som att det är lov i morgon. Men ikväll blir i alla fall HAUNTED :DDDDDD

Snart London!

godmorgon

Tänkte bara informera om att jag inte är död eller nåt.
Några småhetsiga veckor nu innan lovet bara :D
Historiaprov idag, och svenska nationella + projektarbetsredovisning nästa vecka. Och massa läxor och sånt då
I och för sig kommer det väl vara rätt mycket efteråt också, men men. Två månader (och en dag) och jag är en fri kvinna!


dream on

Jag vaknade just av mig själv från den mest underbara dröm.
Jag drömde om studenten.
Det var vackert.


Jag längtar så tills vi står inne på Operan och ridån öppnas till introt av Vågorna. Och jag står för första gången inte bakom ridån. Ååååh.

RSS 2.0