<3

chalmers, i love you,

(hej hej nörd :DDDDDDDDDD)

no rest for the wicked

So much to do, so little time. Nu HINNER jag inte göra mer matte för kvällen, för jag så mycket annat jag måste hinna med. Känns dock som att jag skulla kunna ta igen mycket när nollningen är slut och man "bara" har det att fokusera på, men det känns jobbigt att ens hinna med duggan som ligger uppe den kommande veckan!
Ujujuj. Baztu imorgon och brunch med Emmzi, ölhäfvsträning, phadderzittning och festu på lördag. Fysiken (alltså träning. inte plugg) och konfirmation på söndag. Sen så är det en ny vecka.

eftermiddagen på chalmers

Matte, föreläsning och introhäf

Försök 1.




Nu bär det däremot snart av till kemigården där all indianer ska samlas inför cowboyzittningen
AIAIAIAIIAI (<-indianrop..........)


Jag lever

:)

SHOOO

IDAG BÖRJAR JAG

107 timmar

ja, om sisådär 107 timmar och 40 minuter (om jag räknat rätt) stå jag på götaplatsen som vilken nolla som helst (hehehe, u get it?) men innan dess ska det hinnas med så mycket som är möjligt. Hur ska jag då tillbringa sommarlovets sista 107 timmar? Först och främst ska jag vara funktionär på way out west. Eftersom jag inte har så himla mycket som jag faktiskt vill se ska det nog också bli en fin liten utgång på det. Sen så blir det nog bara städning och faktiskt plugg. Eller vad tycker ni att jag ska hitta på de sista timmarna?

<3

De senaste dagarna/veckorna har jag längtat efter två saker GRYMT mycket. Först och främst Filip, men han kommer hem ikväll så då löser det sig.
Det andra är London. Jag vill dit igen, med alla fina hus, sevärdheter och shopping. plz? emmzi? :>















Bilder från förrförra besöket <3

e.s.t.

Mellan allt matteplugg de senaste veckorna har jag dessutom tagit mig igenom ett antal säsonger Gossip Girl och upptäckt lite ny snajsig musik.
Som White Lies.
Jag känner mig så himla indie.
Men lyssna iaf på E.S.T. och To Lose My Life.






Sen så kan ni lyssna på Bored av The Shoes när ni ändå är igång. Den hittade jag också via Gossip Girl. Ni vet på Nates födelsedag när de leker mördarleken?

nästan

Efter några dagar på havet med mamma och pappa har jag blivit nästan lika röd som bilden i det förrförra inlägget!
Nu börjar snart skolan så jag ska bara göra massa massa matte tills dess (och jobba på way out west och träffa folk och gosa med filip när han kommer hem och sånt också såklart. men ändå. mest bara matte)

wish me luck.



rödskinn

RSS 2.0